AS GOOD AS THE
NEXT PICTURE I TAKE

OVER MIJ

ALWAYS SEARCHING FOR THE PERFECT PICTURE

Githa Oosterlee Photography, Githa, fotografie

Ik ben Githa Oosterlee en ik ben woonachtig in Schiedam.

Toen ik mijn eerste opdracht moest fotograferen, voelde het alsof ik in een warm bad terecht kwam.
Ik heb ooit een compact camera aangeschaft, omdat ik moest fotograferen voor de verslagen en interviews die ik schreef voor een online countrymagazine. Al snel ging ik niet meer zonder camera op pad. Wat voelde dat fijn en wat vond ik het machtig om mooie foto’s te maken!

Het enthousiasme van de mensen dat je terugkijkt, als je ze mooi op de kiek heb weten te zetten…

Ik heb toen besloten om meer uit mezelf te halen en volop cursussen in de fotografie te gaan volgen. Ik word enthousiast als ik mensen zie genieten. Maar ook kinderen en dieren vind ik fantastisch om vast te leggen. Eigenlijk vind ik heel veel leuk en is alles bespreekbaar.

Mocht je ook een keer mooie foto’s van jezelf, familie en/of huisdier willen hebben, neem dan contact op! Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt als je mij boekt. Je krijgt mooie foto’s waar het plezier vanaf straalt.

Ik hoop je snel voor mijn lens te zien!

“When words become unclear, I shall focus with photographs. When images become inadequate, I shall be content with silence.”
ANSEL ADAMS
“There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are.”
ERNST HASS
“Black and white are the colors of photography. They symbolize the alternatives of hope and despair to which mankind is subjected.”
ROBERT FRANK